Суд відмовився зобов'язати Насірова здати закордонний паспорт – САП

Читать на русском
Суд не зобов'язав екс-голову ДФС Романа Насірова та керівника департаменту ДФС України здати паспорти для виїзду за кордон.

Шевченківський районний суд м. Києва відмовив прокуратурі в задоволенні клопотання про зобов'язання екс-голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова та керівника департаменту ДФС України здати паспорти для виїзду за кордон.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) на сторінці в соцмережі Facebook.

Шафа кандидата. Які невиконані обіцянки ховає НасіровКолишній голова Фіскальної служби Роман Насіров хоче стати президентом. Розбираємось, які обіцянки він не виконав.

У понеділок відбулося чергове судове засідання щодо розгляду обвинувального акта стосовно екс-голови ДФС і керівника департаменту ДФС.

«Прокурором САП у засіданні заявлено клопотання про зміну запобіжного заходу та покладення на обвинувачених обов’язків із метою забезпечення їх належної процесуальної поведінки, зокрема обов’язку здати паспорти для виїзду за кордон. Раніше ці обов’язки вже покладалися на обвинувачених, однак із 2 до 6 травня 2019 року не діяли у зв’язку з неможливістю суду вчасно розглянути клопотання прокурора про продовження терміну їх дії», - йдеться в повідомленні.

За результатами розгляду клопотання колегія суддів поклала на обвинувачених обов'язок з'являтися до суду за викликом, повідомляти суд про зміну місця проживання та роботи, утриматися від спілкування зі свідками в кримінальному провадженні.

Наступне судове засідання призначено на 10:00 п'ятниці, 17 травня 2019 року.

Нагадаємо, Насіров програв суд лікарю, який назвав його діагноз.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: