Насіров знову програв суд лікарю, який назвав його діагноз

Читать на русском
Апеляційний суд столиці також відмовив колишньому головному фіскалу в позові до лікаря, який свідчив проти нього в суді.
Роман Насіров у судіфото: ЦПК

Апеляційний суд відмовив колишньому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову в скарзі на відмову йому в позові до лікаря Максима Соколова, який у суді назвав його діагноз.

Таке рішення ухвалив Київський апеляційний суд, повідомляє журналіст «Слова і Діла».

Під час засідання Насіров просив суд визнати незаконним обстеження та свідчення в суді Соколова у його справі. Також він просив стягнути з лікаря 1 мільйон гривень моральної шкоди і ще мільйон – із медичного закладу.

Сам Соколов заявив, що подавати до суду на лікарів, які допомагають пацієнтам в реанімації, безглуздо, адже тоді вони не захочуть надавати невідкладну допомогу. Він також додав, що був змушений надавати свідчення в суді, оскільки був під присягою. Соколов додав, що не проводив обстеження Насірова.

«Апеляційну скаргу представника Романа Насірова адвоката Лещенка на рішення Шевченківського районного суду міста Києва (про відмову в задоволенні позову Насірова до лікаря Соколова – ред.) – залишити без задоволення», – оголосила рішення головуюча суддя.

Також вона зобов'язала екс-голову ДФС сплатити 13 245 грн компенсації лікарю Соколову.

Як відомо, Насірова обвинувачують у зловживанні службовим становищем при наданні розстрочок зі сплати ренти на 2 млрд грн фірмам, пов'язаним із народним депутатом-втікачем Олександром Онищенком.

Нагадаємо, суд майже втричі зменшив заставу екс-голові ДФС. Пізніше в суді пояснили таке рішення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: