Нардеп облив Насірова водою під час ефіру - відео

Читать на русском
Кандидат у президенти України Роман Насіров вважає, що протягом одного року в Україні можна підняти мінімальну зарплату до 15 тисяч гривень та пенсію до п’ять тисяч гривень.

Кандидат у президенти України Роман Насіров вважає, що протягом одного року в Україні можна підняти мінімальну зарплату до 15 тисяч гривень та пенсію до п’ять тисяч гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

Скандал на ZIKу - Насірова облили водою у прямому ефіріТелеканал ZIK

Відповідаючи на запитання, чи Україна економічно спроможна виплачувати високі пенсії, Насіров зазначив, що пропонує, аби надра працювали на Україну і це дало б змогу зробити українців багатими людьми.

Народний депутат Сергій Шахов поцікавився у нього, чи він працював при цій владі, яка три роки не дає українцям звіту.

«Ви хотіли йти в президенти, ви пішли? Пішли. Всім кандидатам потрібно проходити детектор брехні та психіатричну лікарню. Ви зараз людям кажете про заробітні плати, про пенсії, а при якій владі ви працювали?», – сказав нардеп.

Він зазначив, що всім кандидатам треба освіжитися, й облив Насірова склянкою води.

«Поїдьте до мене в округ і покажіть людям, за який рахунок ви жили. Хто прикривав фіскалів? Ви погоджуєтеся, що фіскалів треба розігнати? Людям і бізнесу треба дати нормально жити та знищити олігархи. Хай в Україні будуть багаті люди, але не олігархи», – зазначив гість програми. У відповідь пан Насіров заявив, що нікому ще не вдалося підмочити його репутацію.

Нагадаємо, прокурори САП направили до суду обвинувальний акт проти тодішнього голови ДФС Насірова і його підлеглого - керівника Департаменту погашення боргу ДФС Володимира Новикова. Насірову інкримінується зловживання владою або службовим становищем.

Як писало «Слово і Діло», кандидат у президенти Насіров заробив шість гривень у 2017 році.

Раніше у прямому ефірі телеканалу «Прямий» виникла сутичка між колишнім главою МОЗ, а зараз депутатом Олегом Мусієм і головою громадської організації «Пацієнти України» Дмитром Шерембеєм.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: