У Зеленського розповіли про підготовку до інавгурації

Читать на русском
Сценарист Слуги народу Юрій Костюк розповів про те, як команда новообраного президента України Володимира Зеленського готується до інавгурації.

Сценарист «Слуги народу» Юрій Костюк розповів про те, як команда новообраного президента України Володимира Зеленського готується до інавгурації.

Про це він повідомив в інтерв'ю «Українській правді», пише «Слово і Діло».

«Доктрина Зеленського»: чи варто чекати масштабних змін в арміїВолодимир Зеленський пропонує розвивати армію тим самим шляхом, що і його попередник – Петро Порошенко.

Костюк зізнався, що поки дату інавгурації не знають навіть у майбутнього глави держави.

«Поки не знаємо. Мені здається, що ЦВК має призначати дату інавгурації. А як готуємося - думаємо про «фішечки». Зрозуміло, що є офіційна процедура, яку ми поважаємо», - сказав він.

Костюк додав, що президент за традицією також прийде до Верховної Ради.

«Ми, до речі, думали, чи можна вивести депутатів в інше місце на інавгурацію, але для цього треба змінити регламент. Тобто історичні процедури, які ми повинні поважати і виконувати. А потім - ми ще щось придумаємо. Ми в процесі обговорення, не хочу розкривати всі секрети. Я думаю, що такої інавгурації ще не було. Можу сказати, що щось буде цікаве», - запевнив сценарист «Слуги народу».

Нагадаємо, Зеленський готовий співпрацювати з Гройсманом після інавгурації.

Також відзначимо, «Слово і Діло» підрахувало, скільки обіцянок із інавгураційної промови виконав Порошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: