Зеленський готовий співпрацювати з Гройсманом після інавгурації

Читать на русском
Кандидат в президенти Володимир Зеленський готовий співпрацювати з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом після інавгурації.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський готовий співпрацювати з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом після інавгурації.

Президентська битва: що пішло не так і зіграло на користь Зеленського?В Україні 21 квітня відбувся другий тур президентських виборів. Із великим відривом переміг Володимир Зеленський.

Про це «Українським Новинам» повідомив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков, пише «Слово і Діло».

«Природньо, що після інавгурації він (Володимир Зеленський, - ред.) буде працювати з усіма чиновниками і органами центральної влади в межах закону», - сказав Разумков, відповідаючи на питання про те, чи готовий Зеленський співпрацювати з прем'єром Гройсманом.

Також спікер повідомив, що посаду прем'єр-міністра - це прерогатива парламентської коаліції, а партія «Слуга народу» поки що не представлена ​​в Раді й, таким чином, не може впливати на процес обрання прем'єра.

Раніше Курт Волкер виступив за можливі майбутні прямі переговори Зеленського і Путіна. Він також підтримав фактичного переможця виборів по Донбасу.

Також відзначимо, в Раді хочуть почути про плани Зеленського на посаді президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: