У Зеленського відповіли на публікацію про придбання пентхаусу в Криму

Читать на русском
Олена Зеленська придбала нерухомість у повній відповідності з чинним законодавством України. Квартира була придбана за ринковою ціною зі сплатою всіх обов'язкових податків і зборів.

Дружина новообраного президента України Володимира Зеленського в 2013 році придбала пентхаус у Криму за ринковою ціною і без порушення українського законодавства.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Зеленського, пише «Слово і Діло» 1 травня.

«Доктрина Зеленського»: чи варто чекати масштабних змін в арміїВолодимир Зеленський пропонує розвивати армію тим самим шляхом, що і його попередник – Петро Порошенко.

Зокрема, повідомляється, що Олена Зеленська придбала нерухомість у повній відповідності з чинним законодавством України. Квартира була придбана за ринковою ціною зі сплатою всіх обов'язкових податків і зборів.

«Через незаконну анексію Криму Росією сім'я Зеленських ніколи не користувалася цією нерухомістю. Договір купівлі-продажу нотаріально був зареєстрований в Києві... Сім'я Зеленських має намір користуватися цією нерухомістю тільки після повернення Криму до складу України. Таким чином, ця чергова вигадана «сенсація» - абсолютно безпідставна», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше журналісти агентства Reuters опублікували матеріал, у якому розповіли, що Зеленська придбала за половину ринкової вартості розкішний пентхаус в Лівадії у бізнес-магната Олександра Буряка. Зокрема, вартість квадратного метра склала близько 1,2 тис. дол., у той час як мінімальна ринкова ціна в даному комплексі на той час була в два рази вищою.

Раніше Зеленський подякував українцям за підтримку на виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: