Радники Зеленського провели зустріч із послами Європейського союзу

Читать на русском
Радники обраного президентом України Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка в Брюсселі провели зустріч послами Європейського союзу.

Радники обраного президентом України Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка в Брюсселі провели зустріч послами Європейського союзу.

Як пише «Слово і Діло», про це Twitter написала заступник директора Генерального директорату з питань сусідства та політики розширення Європейської комісії Катаріна Матернова.

У Зеленського розповіли, як мають намір боротися з корупцієюТакож, за словами Янченко, в плані на перші 100 днів майбутнього президента обговорюється ініціатива про надання НАБУ права на самостійне зняття інформації з каналів зв'язку.

Радники в Брюсселі провели бесіду з послами ЄС на Комітеті з питань політики і безпеки.

«Рада вітати радників нового президента України Володимира Зеленського Олександра Данилюка та Руслана Рябошапку з раннім візитом до Брюсселя, включаючи бесіду з послами ЄС на Комітеті з питань політики і безпеки», - написала вона.

Нагадаємо, в команді Зеленського розраховують на подальше зміцнення відносин з країнами Євросоюзу. У команді заявили, що на сьогодні Україна має досить теплі дружні й партнерські стосунки з більшістю європейських держав.

В команді Зеленського визначили зовнішній курс України ще до другого туру президентських виборів. Зокрема, експерт з міжнародних відносин Олександр Данилюк в ефірі програми «Право на владу» підкреслив, що Україна повинна стати невід'ємною частиною європейського проекту. За його словами, також необхідно продовжити співпрацю зі Світовим банком, МВФ і Європейським банком реконструкції та розвитку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: