Зеленський подякував українцям за підтримку

Читать на русском
Новообраний президент подякував виборцям після офіційних результатів виборів, які сьогодні оприлюднила ЦВК.

Новообраний президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, опублікованому в Facebook 30 квітня, пообіцяв українцям працювати по совісті.

Про це передає «Слово і Діло».

Порошенко анонсував зустріч із ЗеленськимЧинний президент України Петро Порошенко подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з офіційними результатами виборів, які сьогодні оголосила Центральна виборча комісія.

«ЦВК офіційно оголосила результати президентських виборів. Я всім вдячний. Спасибі ще раз за підтримку. Ви знаєте, в цій даті є певний символізм: 230 років тому відбулася інавгурація першого президента США Джорджа Вашингтона. Я не порівнюю себе з цим великим політичним діячем - поки ще рано, - але якщо ви не проти, я його процитую. «Працюй, щоб у твоїй душі не погасли ці крихітні іскри вогню, що звуться совістю». Ось це я вам, українці, всім обіцяю», - сказав він.

Новообраний президент підкреслив, що обіцяє це всім, незважаючи на їх вибір. "Обіцяю працювати, обіцяю вас не підвести», - заявив Зеленський.

Також він заявив, що починає конкурс на посаду спікера президента України.

«Ми починаємо перший конкурс «представник президента України». Умови дуже прості: якщо ти знаєш, мінімум, три мови, українська, англійська обов'язково, і якщо ти маєш певний досвід роботи в сфері журналістики або в публічній сфері, якщо ти готовий працювати 24\7, будь ласка, відправ своє резюме на електронну пошту, і ми почнемо робити це разом, дякую», - сказав Зеленський.

Раніше Зеленський опублікував відеозвернення, в якому попередив про фейкових «рішал», які нібито від його імені приходять до чиновників і підприємців з пропозиціями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: