НАБУ допитало нардепа Кононенка

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро (НАБУ) допитало депутата Верховної Ради Ігоря Кононенка (фракція «Блок Петра Порошенка»).

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) допитало депутата Верховної Ради Ігоря Кононенка (фракція «Блок Петра Порошенка») у справі про афери в енергетичній сфері.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода» в четвер, 25 квітня.

Відзначається, що нардеп прибув до Бюро без адвокатів.

«Я зараз запрошений на співбесіду», - заявив депутат журналістам перед допитом і пообіцяв надати коментарі після його завершення.   Але вийшовши з НАБУ, Кононенко відмовився коментувати ситуацію і порадив звернутися до його прес-служби.

За його словами, Кононенка допитали у справі про нанесення 1,4 млрд грн збитку державним обленерго. Він також повідомив, що гострих питань йому не задавали.

Нагадаємо, у вересні 2018 року Кононенко вже давав свідчення в НАБУ у справі проти депутата-втікача Олександра Онищенка.

Ще один візит нардепа в НАБУ відбувся в 2017 році.

«9 серпня 2017 року народний депутат Ігор Кононенко знаходився в приміщенні НАБУ і він допитаний в якості свідка в кримінальному провадженні від 13 червня 2016 року, що розслідується детективами Національного бюро», - йдеться в листі Бюро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: