Кононенко побував на допиті в НАБУ

Читать на русском
Народний депутат від БПП і бізнес-партнер президента Ігор Кононенко дав свідчення у справі проти депутата-втікача Олександра Онищенка.

Народний депутат від БПП і бізнес-партнер президента Ігор Кононенко дав свідчення у справі проти депутата-втікача Олександра Онищенка.

Про це сам нардеп повідомив журналісту «Української правди», пише «Слово і Діло».

«Так, був уранці, у справі Онищенка», – сказав він.

Перед цим директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що детективи НАБУ перевіряють достовірність листування Онищенка й допитують депутатів.

«Сама справа Онищенка, всі справи, крім тих осіб, які в розшуку, завершена. Велика справа щодо групи осіб була скерована до суду ще рік тому. Зараз отриманий дозвіл на заочне засудження Онищенка, й ця справа завершена, адвокат Онищенка знайомиться з матеріалами справи», – сказав він, відповідаючи на запитання.

«Похідна від цієї справи щодо голови Фіскальної служби перебуває на стадії судового розгляду. Фактично, справа в суді», – додав Ситник.

«Але є ще справа щодо листування, яку видав Онищенко журналістам після звернення журналіста Гнапа ... Саме листування може мати доказове значення в сукупності з іншими доказами», – уточнив він.

Раніше стало відомо, що НАБУ отримало доступ до дзвінків нардепа-втікача Онищенка.

Також відзначимо, двом обвинуваченим у газовій справі Онищенка продовжили запобіжні заходи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: