Справа Манафорта: екс-голову штабу Трампа доправили до в'язниці суворого режиму

Читать на русском
Колишнього голову передвиборчого штабу президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа Пола Манафорта доправили до федеральної в'язниці Канаан.

Колишнього голову передвиборчого штабу президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа Пола Манафорта доправили до федеральної в'язниці Канаан.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на реєстр бюро в'язниць США, передає «Слово і Діло».

Його мають звільнити 25 грудня 2024 року.

Канаан є в'язницею суворого режиму, яка розташована в місті Веймарт.

У березні суд порекомендував відправити Манафорта до федеральної в'язниці Камберленд у штаті Меріленд. За даними бюро в'язниць США, в ній перебувають лідери італійської мафії й голова терористичної групи ісламістів, яка планувала підтримувати заборонену в Росії угрупування «Талібан» в Афганістані.

Нагадаємо, нещодавно суд засудив Пола Манафорта, колишнього політтехнолога Віктора Януковича та керівника виборчої кампанії Дональда Трампа, ще до 3,5 років в'язниці. Перед цим інший суд засудив Манафорта до майже чотирьох років тюремного ув'язнення. Таким чином Манафорт отримав 7,5 років в'язниці.

Федеральний суд США оголосив вирок колишньому голові виборчого штабу Дональда Трампа Полу Манафорту, засудивши його до 47 місяців ув'язнення.

Пізніше президент США прокоментував вирок Манафорту. На думку Трампа, засідання суду, на якому був винесений вирок Полу Манафорту, свідчить про відсутність зв'язків чинного президента з Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: