Вирок Манафорту: суд засудив колишнього політтехнолога Партії регіонів

Читать на русском
Суд засудив колишнього політтехнолога Партії регіонів і керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта ще до 3,5 років.

Суд засудив колишнього політтехнолога Партії регіонів і керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта ще до 3,5 років.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє The New York Times.

Суддя Емі Берман Джексон Федерального окружного суду у Вашингтоні засудила Манафорта через скоєння ним низки злочинів – відмивання грошей, перешкоджання правосуддю, неповідомлення про лобістську роботу, яка принесла йому десятки мільйонів доларів протягом більш, ніж десяти років.

«Важко переоцінити кількість брехні та обсяг шахрайства, а також кількість грошей», - зазначила суддя Джексон про справу Манафорта.

7 березня суд у США дав Полу Манафорту 3,9 років в'язниці за шахрайство.

Відповідно, в цілому, після вироків двох судів Манафорт отримав 7,5 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Федеральний суд США оголосив вирок колишньому голові виборчого штабу Дональда Трампа Полу Манафорту, засудивши його до 47 місяців ув'язнення.

Вирок оголошено за ухилення від сплати податків та банківські махінації. Головуючий суддя чітко заявив, що вирок Манафорту не пов'язаний з розслідуванням спеціального прокурора США Мюллера щодо російського втручання в американські вибори.

Трамп прокоментував вирок Полу Манафорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: