Проти Манафорта готують нову справу

Читать на русском
У штаті Нью-Йорк прокурори зібрали кримінальну справу проти Пола Манафорта, яка буде підстраховкою на випадок його помилування.

Проти колишнього керівника передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта підготували нову кримінальну справу, яку швидко можуть подати, якщо він отримає помилування президента.

Як пише «Слово і Діло», про це у п'ятницю, 22 лютого, повідомляє Bloomberg.

Прокурор округу Нью-Йорк Сайрус Ванс-молодший готовий подати ряд податкових та інших звинувачень проти Манафорта. На думку двох джерел агентства, це розглядається як підстраховка на випадок, якщо президент США помилує колишнього помічника.

Раніше Трамп неодноразово скаржився щодо ставлення до Манафорта з боку спецпрокурора США Роберта Мюллера. У листопаді минулого року він часто говорив про «силу помилування», якою він міг би скористатися стосовно себе і своїх політичних союзників.

Раніше повідомлялося, що суд у штаті Вірджинія 8 березня винесе вирок Полу Манафорту за звинуваченням у фінансових махінаціях.

Раніше спецпрокурор Роберт Мюллер рекомендував суду позбавити Манафорта волі на строк від 19 до 24 років. Він упевнений, що через дії політтехнолога уряд США і різні фінустанови втратили мільйони доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: