Янукович має намір повернутися в Україну при Зеленському – адвокат

Читать на русском
За словами захисника, екс-президент має намір домогтися зняття всіх звинувачень, висунутих проти нього в Україні, а також оскаржить вже винесений вирок.

Колишній президент-втікач Віктор Янукович хоче повернутися в Україну після приходу до влади Володимира Зеленського.

Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк в інтерв'ю «Известиям», яке було опубліковано в середу, 24 квітня, передає «Слово і Діло».

Розбираємо програму Зеленського: яким обіцянкам не судилося здійснитисяЧому обіцяна Зеленським НАТОвська зарплата – це фейк, чи можливо запустити в Україні ринок землі та впровадити народовладдя, ми обговорили з експертами.

За словами захисника, екс-президент має намір домогтися зняття всіх звинувачень, висунутих проти нього в Україні, а також оскаржить вже винесений вирок.

«На території Російської Федерації Віктор Янукович перебуває тимчасово й вимушено. І захист робить все, щоб відновити його права і довести, що всі звинувачення мали політичний, а не правовий характер. Ми хочемо, щоб реальні винуватці тих подій (2014 року, - ред.) були покарані», - додав Сердюк.

Раніше Янукович привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

«Я хочу низько вклонитися мудрому українському народу, який не дав себе обдурити, не піддався на провокації і брехню, а зробив усвідомлений вибір», - зазначив екс-президент.

Однак представник штабу Зеленського Дмитро Разумков відкинув привітання Януковича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: