Янукович та Онуфрій привітали Зеленського з результатами виборів

Читать на русском
Янукович, який ховається на території Росії, передав свої привітання Володимиру Зеленському в зв'язку з його перемогою у другому турі виборів президента України.

Екс-президент Віктор Янукович, який ховається на території Росії, передав свої привітання Володимиру Зеленському із перемогою у другому турі виборів президента України.

Про це повідомив прес-секретар сина Януковича Юрій Кірасир в Facebook.

Зеленський перемагає на виборах президента України: реакція соцмережВолодимир Зеленський з великим відривом перемагає на президентських виборах в Україні. Розбиралися, що про це думають у соцмережах.

«Я щиро вітаю Вас з обранням на пост президента України. Українці довірили Вам цей пост в найважчий для нашої країни момент історії. Миролюбний український народ розколотий і радикалізований як ніколи раніше», - йдеться у зверненні Януковича.

Також глава Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій привітав Володимира Зеленського з обранням на пост президента України і заявив, що він може розраховувати на підтримку УПЦ МП. Про це повідомляє прес-служба церкви.

За його словами, впевнена перемога Зеленського на виборах є ознакою того, що заявлені ним пріоритети розвитку країни збігаються з надіями і прагненнями українців, які прагнуть єдності, миру і процвітання, а також «викорінення всього того, що вносить розбрат і ворожнечу всередину Української держави».

Нагадаємо, ЦВК залишилося обробити 5% протоколів.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що після виборів, подасть у Верховну раду законопроекти про імпічмент президента та скасування депутатської недоторканності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: