Лавров повідомив, чого чекає від Зеленського

Читать на русском
Голова МЗС РФ Сергій Лавров в середу, 24 квітня, заявив, що Москва розраховує, що нове керівництво України неухильно виконуватиме Мінські угоди.

Голова МЗС РФ Сергій Лавров в середу, 24 квітня, заявив, що Москва розраховує, що нове керівництво України неухильно виконуватиме Мінські угоди.

Про це він сказав на відкритті VIII Московської конференції з міжнародної безпеки, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ТАСС.

«Розраховуємо, що нове українське керівництво усвідомлює свою відповідальність у повній мірі та сприятиме шляхом неухильного дотримання мінського комплексу заходам у рамках контактної групи і «нормандського формату» в повній відповідності Радбезу ООН 2202», - сказав він.

При цьому він зазначив, що «Німеччина та Франція зіграють важливу роль із метою не допустити спроб ревізії схвалених Радою Безпеки ООН мінських домовленостей».

Також нагадаємо, Курт Волкер виступив за можливі майбутні прямі переговори Зеленського і Путіна. Він також підтримав фактичного переможця виборів щодо Донбасу.

Раніше британський прем'єр-міністр Тереза ​​Мей поспілкувалася із новообраним президентом України Володимиром Зеленським по телефону і запросила його якомога швидше відвідати Сполучене Королівство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: