НАБУ розслідує видачу спецдозволів фірмам у Житомирській області

Читать на русском
У Національному бюро розслідують можливі зловживання посадовців служби з питань геодезії, картографії та кадастру на Житомирщині.
Національне антикорупційне бюро (НАБУ)

Детективи Національного антикорупційного бюро розслідують можливе зловживання службовим становищем посадовцями Головного управління Держгеонадр в Житомирській області під час видачі спеціальних дозволів на видобуток лабрадоритів.

Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Житомирська обласна рада рішеннями від 26 липня і 25 жовтня 2018 року надала спецдозволи фірмам «Граніт Блексі» і «Гранітлайн» з метою видобування лабрадоритів південної ділянки Головинського родовища площами 4,0 і 2,04 га, які перебувають у Черняхівському районі Житомирської області. Половиною корпоративних прав обох фірм володіє Сергій Колісник, який також керує «Граніт Блексі». Так детективи проводили обшуки в офісних приміщеннях «Граніт Блексі» і «Гранітлайн».

Нагадаємо, НАБУ розслідує можливі зловживання службовцями «Спецжитлофонду». Також детективи розслідують можливу брехню в декларації екс-прокурора з Київської області. Раніше Національне бюро почало слідство щодо незаконного виведення коштів, які мали конфіскувати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: