Вибори в Україні показали повну недовіру старому політичному класу – Гармс

Читать на русском
Голова делегації Європейського парламенту Ребекка Гармс заявила, що українці на президентських виборах показали повну недовіру старому політичному класу.

Голова делегації Європейського парламенту Ребекка Гармс заявила, що українці на президентських виборах показали повну недовіру старому політичному класу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я спостерігала за всіма виборами в Україні, починаючи з 2004 року, і хотіла б сказати, що, як на мене, під час цих виборів виборці справді показали, що вони невдоволені старим політичним класом, і висловили йому повну недовіру. Було б чудово, якби політики, яким цю недовіру висловили, подумали про цей сигнал, оскільки велика кількість українців висловила це саме таким чином», - сказала Гармс.

За словами Гармс, очікування від Володимира Зеленського дуже високі, й новий президент має показати результати.

«Це дозволить зрозуміти, наскільки успішно пан Зеленський зможе з цими завданнями впоратися. Ми розуміємо, наскільки значні ці завдання, але ми готові допомогти», - сказала вона.

Нагадаємо, що 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. За посаду глави держави боролися шоумен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко.

Згідно з Національним екзит-полом, Зеленський перемагає на виборах президента з максимальною підтримкою в історії незалежної України - 73,2%, у Петра Порошенка - 25,3%.

Центральна виборча комісія опрацювала 99% протоколів, кандидати в президенти України Володимир Зеленський та Петро Порошенко набирають 73,16% і 24,5% голосів виборців відповідно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: