З'ясувалися подробиці розмови Зеленського з Трампом

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп нагадав Володимиру Зеленському про необхідність проведення реформ, у тому числі в контексті продовження викорінення корупції в Україні.

Президент США Дональд Трамп нагадав Володимиру Зеленському про необхідність проведення реформ, у тому числі в контексті продовження викорінення корупції в Україні.

Про це в понеділок, 22 квітня, повідомляє прес-служба Білого дому за підсумками телефонної розмови Трампа із Зеленським, пише «Слово і Діло».

Зеленський перемагає на виборах: хто вже привітав майбутнього президента УкраїниВолодимира Зеленського ще офіційно не назвали переможцем на президентських виборах, але результати очевидні. Світові лідери вже почали надсилати привітання.

Напередодні повідомлялося, що президент США подзвонив Зеленському для того, щоб привітати його з перемогою на президентських виборах в Україні.

«Президент Трамп побажав йому успіхів і назвав вибори важливим моментом в історії України, зазначивши мирний і демократичний характер виборчого процесу», - підкреслюється в повідомленні.

Американський лідер також запевнив Зеленського в продовженні підтримки України.

«Трамп підкреслив непохитну підтримку Сполученими Штатами суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів і висловив свою прихильність загальній взаємодії із обраним президентом Зеленським та українським народом проведенню реформ, які зміцнять демократію, підвищать добробут і викорінять корупцію», - додали в Білому домі .

Раніше повідомлялося, що в Кремлі не стали вітати Зеленського і засумнівалися в його легітимності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: