Посли G7 привітали Зеленського з перемогою

Читать на русском
Посли країн Великої сімки привітали Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України і висловили надію на тісну співпрацю з ним та його адміністрацією.

Посли країн Великої сімки привітали Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України і висловили надію на тісну співпрацю з ним та його адміністрацією.

Про це йдеться в повідомленні французького головування групи підтримки послів G7 у Києві, опублікованому в понеділок, 22 квітня, в Twitter, передає «Слово і Діло».

Зеленський перемагає на виборах: хто вже привітав майбутнього президента УкраїниВолодимира Зеленського ще офіційно не назвали переможцем на президентських виборах, але результати очевидні. Світові лідери вже почали надсилати привітання.

«Посли країн Великої сімки вітають новообраного президента Володимира Зеленського. Бажаємо йому успіхів і сподіваємося на тісну співпрацю з ним і його адміністрацією», - йдеться в повідомленні дипломатів.

Посли також відзначили прогрес, який досягла України за час президентства Петра Порошенка з 2014 року і оцінили роботу ЦВК та правоохоронців на виборах. На їхню думку, українським громадянам вдалося в повній мірі реалізувати свої демократичні права в рамках чесного виборчого процесу.

Також посли запевнили у своїй підтримці України.

«Ми підтверджуємо своє зобов'язання підтримувати обраний Україною шлях і подальше проведення реформ», - йдеться в заяві.

Раніше з'ясувалися подробиці розмови Зеленського з Трампом.

Також нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії привітала Зеленського з перемогою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: