Вибори: ЦВК опрацювала понад 98% електронних протоколів

Читать на русском
Центральна виборча комісія опрацювала 98,04 відсотків електронних протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування в другому турі виборів президента України.
Фото Reuters.

Центральна виборча комісія опрацювала 98,04% електронних протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування в другому турі виборів президента України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ЦВК.

Україна обрала президента. Чому Зеленський?В Україні 21 квітня відбувся другий тур президентських виборів. За даними екзит-полів та обробки більш ніж 90 відсотків протоколів, із великим відривом лідирує Володимир Зеленський.

За кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосували 73,15% виборців, а за чинного главу держави Петра Порошенка - 24,53% виборців.

Раніше член Центральної виборчої комісії Євген Радченко заявив, що оголошення офіційних результатів виборів президента України може затягнутись через святкові та вихідні дні.

Також стало відомо, що кандидат у президенти Петро Порошенко здобув перемогу у закордонному окрузі, після опрацювання 99% протоколів його підтримали 54,44% виборців, які голосували не в Україні.

«Слово і Діло» проаналізувало результати проведених опитувань, порівняло останні прогнози соціологів і з'ясувало, в чию перемогу вірили українці напередодні президентських виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: