Справа «Авіакону»: САП програла апеляцію на звільнення підозрюваного

Читать на русском
Апеляційний суд столиці не задовольнив скаргу антикорупційного прокурора на звільнення під особисте зобов'язання підозрюваного.
Київський апеляційний суд

Суд залишив під особистим зобов'язанням колишнього заступника директора державного підприємства «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» Володимира Ткаченка, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокурора підозрюють у розтраті коштів.

Таке рішення 8 квітня ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду за результатами розгляду скарги прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд змінив Ткаченку запобіжний захід з домашнього арешту на особисте зобов'язання. Не погоджуючись з таким рішенням, прокурор САП Борис Василенков подав апеляційну скаргу. На думку прокурора, слідчим суддею не в повній мірі враховано тяжкість покарання, що загрожує підозрюваному. Також він стверджував, що підозрюваний володіє паспортами громадянина України для виїзду за кордон і неодноразово виїжджав за межі України. До того ж, місце знаходження предмету злочину, а саме грошових коштів державного підприємства, не встановлено.

Нагадаємо, підозрюваний у цій справі хотів залучити експерта. Раніше суд не захотів розглядати скаргу на підозру екс-директору «Авіакону» Анатолію Буцану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: