Трамп привітав Зеленського з перемогою на виборах

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп привітав кандидата на посаду президента України Володимира Зеленського з перемогою у другому турі виборів.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп привітав Володимира Зеленського з перемогою на вибори президента України-2019.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «НВ».

Світові лідери вітають Зеленського з перемогоюУ посольстві США в Україні привітали кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

Як повідомила кореспондент «НВ» Христина Бердинських, яка знаходиться в штабі Володимира Зеленського, президент США Дональд Трамп зателефонував Зеленському і привітав його з перемогою на виборах президента України.

Зазначимо, за результатами другого туру Центральна виборча комісія опрацювала 20% протоколів. Поки лідирує кандидат у президенти Володимир Зеленський, за нього віддали голоси 73,01% українців. Чинний президент Петро Порошенко - на другому місці, за нього проголосували 24,65% громадян.

Нагадаємо, посольство США в Україні після публікації проміжних результатів виборів 2019 привітали з перемогою Володимира Зеленського. Зокрема, в посольстві назвали Зеленського новообраним президентом і подякували всім, хто сприяв забезпеченню мирних президентських виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: