Суд щодо Павловського перенесли, його місцеперебування невідоме

Читать на русском
19 квітня засідання суду знову не відбулося. Підозрюваного Павловського не доправили до зали суду.

Шевченківський районний суд міста Києва переніс на 22 квітня засідання з розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу Ігорю Павловському, який є одним ыз фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це передає УНІАН.

Справа Гандзюк: з'явилися нові подробиціПідозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк Ігор Павловський часто телефонував херсонським правоохоронцям в день замаху на активістку.

Як повідомляється, сьогодні засідання суду знову не відбулося. Підозрюваного Павловського не доправили до зали суду. Ні адвокату Максиму Болдіну, ні судді Олені Мелешак невідоме місце перебування підозрюваного.

Суддя зазначила, що вперше Служба безпеки ігнорує запит суду щодо місця перебування підозрюваного.

Болдін додав, що кілька днів тому в ізоляторі тимчасового тримання СБУ Павловський впав і отримав струс мозку, після чого його відвезли в лікарню на "швидкій".

Однак, за словами Болдіна, в СБУ не дають інформацію, де перебуває його підзахисний. Болдін готує щодо цього адвокатський запит.

Також суддя Мелешак ухвалила рішення на наступне засідання викликати слідчого СБУ у справі Гандзюк, щоб той повідомив суду місце перебування Павловського і пояснив, чому в СБУ не відповідають на запити суду.

У разі, якщо до понеділка місце перебування Павловського буде встановлено, то, можливо, що він візьме участь в судовому засіданні за допомогою відеоконференцзв'язку.

Раніше Павловському змінили підозру: замість «організації вбивства» його дії перекваліфіковані на 396 КК «приховування злочину».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: