Дебати на «Олімпійському»: на НСК посилили охорону

Читать на русском
Біля НСК Олімпійський, де сьогодні, 19 квітня, відбудуться президентські дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського посилили охорону.
Фото «Слово і Діло».

Біля НСК «Олімпійський», де сьогодні, 19 квітня, відбудуться президентські дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського посилили охорону.

Як пише «Слово і Діло»,про це повідомляє «112 Україна».

Дебати Порошенка та Зеленського: коли й де чекати на кандидатівДебати були призначені на 19.00 19 квітня. Петро Порошенко та Володимир Зеленський мають зустрітися на Олімпійському. Запуск глядачів почнеться о 16.00.

Зокрема, навколо всій території стадіону стоять автомобілі з правоохоронцями. Тільки з однієї сторони стадіону кореспондент нарахував понад 20 машин. Крім того, до стадіону під'їхала Національна гвардія.

Правоохоронці не дозволяють паркуватися автомобілів на прилеглих до стадіону вулицях.

Нагадаємо, що пускати людей почнуть після 1, будуть встановлені спеціальні фільтраційні пункти. Предмети, які будуть схожі на зброю, правоохоронці будуть вилучати.

Раніше стало відомо, що в центрі столиці обмежено рух транспорту через проведення дебатів на «Олімпійському».

Крім того, через проведення дебатів на НСК «Олімпійському» в Києві певний громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.

Також три станції метрополітену змінять режим роботи у зв'язку з проведенням дебатів між кандидатами в президенти Зеленського і Порошенко.

Як зазначається, сьогодні з 18:00 до 19:00 станції метрополітену «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту» переходять на особливий режим роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: