Без дебатів на стадіонах: Лукашенко анонсував проведення парламентських виборів

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосив, що в 2019 році в країні відбудуться вибори до Палати представників і Ради Республіки.
Офіційний інтернет-портал президента Республіки Білорусь

Президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосив, що в 2019 році в країні відбудуться вибори до Палати представників і Ради Республіки.

Про це він заявив під час представлення Послання білоруському народу і Національним зборам, передає «Cлово і Діло» з посиланням на «Бєлта».

Навіщо Лукашенко зустрічався з Медведчуком?14 січня президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв у Мінську Віктора Медведчука. Про теми зустрічі поговорили з експертами.

«Президентські вибори відбудуться у строгій відповідності з законом у встановлені Конституцією терміни. Виборча кампанія має, як і завжди, пройти спокійно і організовано. В цьому році відбудуться вибори до Палати представників і Ради Республіки. Вони стануть іспитом не тільки для кандидатів у депутати і всієї вертикалі влади, а й для кожного виборця», - заявив він.

Він підкреслив, що виборчі кампанії повинні пройти «без дурі».

«Ніяких ігор, ще раз підкреслюю. Виходьте і боріться. Країні потрібен дієвий, активний, потужний парламент, в якому має бути представлена ​​молодь, ветеранам повинна бути надана можливість поборотися, а органи влади я попрошу підтримати їх. Їм треба допомагати. І не треба боятися висувати свої кандидатури, боротися - від партій, організацій. Це й є передвиборча кампанія, це і є вибори. Але тільки без дурі. Без забору крові, без дебатів на стадіонах та іншого. Йдіть до людей. Там основний фронт політичної боротьби», - підкреслив Лукашенко.

Попередня дата проведення виборів - 7 листопада.

Раніше Лукашенко спрогнозував результат президентських виборів в Україні.

Також нагадаємо, Лукашенко зустрівся з представником України в ТКГ Марчуком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: