Гройсман розповів, чи готовий працювати із Зеленським-президентом

Читать на русском
Гройсман переконаний, що в разі обрання президентом Володимира Зеленського і Верховна Рада, і Кабінет міністрів працюватимуть з ним, як і він з ними.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що в разі обрання президентом Володимира Зеленського і Верховна рада, і Кабінет міністрів працюватимуть з ним, як і він з ними.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав журналістам під час робочої поїздки до Маріуполя в четвер, передає «Інтерфакс-Україна».

Державне управління і влада: що обіцяють Порошенко та ЗеленськийПетро Порошенко дав два обіцянки з держуправління, а Володимир Зеленський обіцяє цілий ряд законопроектів і реформ.

«21-го числа українські громадяни оберуть того, кого вважатимуть за необхідне, і це буде відповідати їхнім бажанням. Тому законно обраний президент буде працювати і з парламентом, і з урядом, як і навпаки», - відповів Гройсман на питання, чи готовий він працювати із Зеленським.

Водночас прем'єр зазначив, що не варто поспішати і необхідно дочекатися результатів виборів.

«Адже країна у нас одна, і всі гілки влади повинні працювати на успіх України», - додав він.

Нагадаємо, у першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Як відомо, країна обговорює можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: