У Волинській області солдат-строковик зі зброєю втік із військової частини

Читать на русском
Ведеться посилена розшукова робота спільно з представниками Військової служби правопорядку Збройних Сил України та співробітниками Національної поліції.

З 14 механізованої бригади дезертирував солдат зі зброєю.

Про це повідомляє прес-служба бригади на своїй сторінці в Facebook в середу, 17 квітня, пише «Слово і Діло».

«Увечері 16 квітня зі зброєю самовільно залишив місце несення служби військовослужбовець строкової служби військової частини Григоренко Артем Станіславович. На військову службу він був призваний в листопаді 2018 року Братнім районним військовим комісаріатом Миколаївській області. З січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар'ївка Братського району Миколаївської області», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що командуванням військової частини вдалося до максимально можливих заходів для встановлення місця знаходження та затримання військовослужбовця. Ведеться посилена розшукова робота спільно з представниками Військової служби правопорядку Збройних Сил України та співробітниками Національної поліції.

Нагадаємо, в Україні налічується 9300 дезертирів. Про це під час доповіді на засіданні Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони повідомив перший заступник міністра оборони Іван Руснак.

Раніше в Миколаєві дезертира посадили на п'ять років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: