Оприлюднили останні рейтинги Зеленського та Порошенка

Читать на русском
У кандидата в президенти Володимира Зеленського поки більше шансів перемогти у другому турі виборів, ніж у чинного глави держави Петра Порошенка.

У кандидата в президенти Володимира Зеленського поки більше шансів перемогти у другому турі виборів, ніж у чинного глави держави Петра Порошенка.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав на брифінгу заступник директора КМІС Антон Грушецький.

Другий тур виборів-2019: чи є електоральний резерв у кандидатівЗа даними підрахунку голосів і результатами екзит-полів до другого туру президентських виборів-2019 виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

За даними опитування КМІС, за Зеленського планують проголосувати 48,4% респондентів.

За Порошенка має намір віддати голоси 17,0% опитаних.

Серед тих, хто визначився з вибором, 72,2% планують підтримати Зеленського, 25,4% - Порошенка.

Київський міжнародний інститут соціології провів опитування з 9 по 14 квітня 2019 року серед 2004 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.

11 квітня соціологічна група Рейтинг оприлюднила дані опитування, проведеного 5-10 квітня, згідно з якими у другому турі за Зеленського планували голосувати 51% громадян, за Петра Порошенка - 21%.

Нагадаємо, за офіційними даними Центральної виборчої комісії в першому турі президентських виборів 31 березня найбільше голосів набрали Володимир Зеленський - 30,14% і Петро Порошенко - 15,95%. ЦВК призначила другий тур на 21 квітня 2019 року.

Зазначимо, останнє опитування КМІС перед першим туром давав наступний результат: Володимир Зеленський - 32,1% з тих, хто визначився з вибором і збирався голосувати, Петро Порошенко - 17,1%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: