Джемілєв прокоментував відповідь команди Зеленського на свої запитання

Читать на русском
Мустафа Джемілєв хоче почути відповіді на запитання про Крим і РФ особисто від кандидата в президенти Володимира Зеленського, а не від його команди.

Уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв хоче почути відповіді на питання про Крим і РФ особисто від кандидата в президенти Володимира Зеленського, а не від його команди.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «5 канал».

«Власне, це не відповідь Зеленського, тому що команда - це така справа, завтра він може сказати: «Я не в курсі, і команди у мене немає, я її вигнав». Тому я хотів би почути від самого Зеленського», - сказав Джемілєв.

Він нагадав, що в зверненні було п'ять питань, які стосувалися не тільки Криму.

«Ви говорите, що хочете встановити мирні добросусідські відносини з РФ. Але оскільки не ми нападали на Росію, не ми окупували частину території Росії, не ми нав'язували Росії, як їй жити і в якому напрямку йти, то на які поступки ви збираєтеся йти, щоб задобрити Путіна? Чи не передбачає це визнання анексії Криму та окупації частини Донецької і Луганської області? »- додав Джемілєв.

Нагадаємо, Мустафа Джемілєв звернувся до кандидата на пост президента України, телеведучого і шоумена Володимира Зеленського та задав йому п'ять питань про Крим.

У відповідь команда кандидата в президенти України, телеведучого й шоумена Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: