Порошенко знову закликав Зеленського прийти на стадіон 14 квітня

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко в черговий раз повторив запрошення кандидату в президенти Володимиру Зеленському прийти на стадіон.

Президент України Петро Порошенко в черговий раз повторив запрошення кандидату в президенти Володимиру Зеленському прийти на стадіон НСК «Олімпійський» 14 квітня для проведення дебатів.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Інтер», пише «Слово і Діло».

Дебати між Зеленським і Порошенком: який сценарій можливийНСК Олімпійський отримав запити від уповноважених представників кандидатів на посаду президента України щодо проведення дебатів.

«У дискусіях за формами втрачається сенс. Я дуже сподіваюся, що мій опонент почує мене, що ми нарешті перейдемо до змістовних дискусій, що ми нарешті будемо мати можливість проінформувати суспільство про свої програми, про свої плани, про свої абсолютно чіткі напрямки розвитку держави, бачення майбутнього України і українців і дати всебічну інформацію для того, щоб вибір українців був свідомим, щоб ніхто не намагався втюхати Україні «кота у мішку». Я маю абсолютно чітке переконання, що саме так має бути, мають відбутися дебати. Дебати мають відбутися як на «Суспільному» 19 квітня, як це й передбачено законом, о 20:00, дебати мають відбутися 14 квітня», - заявив президент.

«Я ще раз хочу повторити запрошення пану Зеленському на Республіканський стадіон («Олімпійський»- ред.). Стадіон так стадіон. Не ховайтеся, не бійтеся. Приходьте і розкажіть все, що у вас є, для того, щоб українці почули. Будуть для цього необхідні ще одні дебати? Будь ласка, ми домовимося про призначення й після 14 квітня - 15, 16, 17. Як будете готові, повідомте», - звернувся Порошенко.

Він підкреслив, що очікує від наступного тижня розумного і відповідального вибору українців та своєї перемоги.

«Це відразу створить абсолютно чіткі позиції щодо нашого руху, швидкі досягнення і в боротьбі з бідністю, і у встановленні миру і щодо європейського вектора розвитку нашої з вами кращої в світі держави Україна», - заявив Порошенко.

Раніше у Зеленського остаточно роз'яснили позицію по дебатам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: