У Зеленського назвали час дебатів на «Олімпійському»

Читать на русском
Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка на «Олімпійському» відбудуться 19 квітня. Про це повідомляє прес-служба штабу Зеленського в п'ятницю, 12 квітня.

Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка на «Олімпійському» відбудуться 19 квітня.

У соцмережах обговорюють розмову Порошенка та Зеленського в ефірі телеканалуПетро Порошенко та Володимир Зеленський вчора влаштували перепалку, розмовляючи телефоном в ефірі шоу Право на владу.

Про це повідомляє прес-служба штабу Зеленського в п'ятницю, 12 квітня, пише «Слово і Діло».

У штабі Зеленського анонсували дебати з Порошенком о 19:00.

До цього у Зеленського запропонували провести дебати 19 квітня за телемосту в прямому ефірі. Голова штабу Зеленського Іван Баканов зазначив, що, якщо Порошенко буде в студії на «Суспільному», а Зеленський на НСК «Олімпійському», то «можна поєднати картинки і вести дебати».

Також 11 квітня Порошенко і Зеленський вперше провели спільну бесіду в прямому ефірі. Порошенко заявив, що чекає кандидата Володимира Зеленського на НСК «Олімпійський» 14 квітня. Зеленський в свою чергу вийшов на зв'язок по телефону. Він заявив, що наполягає на проведенні дебатів з Петром Порошенко на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

Таким чином, залишається невідомим, чи зустрінуться на дебатах обидва кандидати, оскільки різниця між початком дебатів на стадіоні 19 квітня та в студії Суспільного всього година.

Раніше Порошенко прокоментував телефонну розмову із Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: