Порошенко звільнив голову Херсонської ОДА

Читать на русском
Президент Петро Порошенко погодив відставку Андрія Гордєєва з посади голови Херсонської облдержадміністрації.

Президент Петро Порошенко погодив відставку Андрія Гордєєва з посади голови Херсонської облдержадміністрації.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на сайт глави держави.

Річниця на посаді голови Херсонської ОДА: як виконує обіцянки Гордєєв«Слово і Діло» склало інфографіку до першої річниці голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєва.

Указ про звільнення Гордєєва з'явився на сайті сьогодні, 12 квітня.

«Звільнити андрія Гордєєва з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою», — ідеться в указі.

Нагадаємо, раніше батько померлої радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк заявляв, що Гордєєв співпрацює з організатором вбивства дочки.

Як відомо, заступник голови Херсонської ОДА Рищук написав заяву про звільнення. Він вирішив піти з посади слідом за головою адміністрації.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв подав у відставку 6 квітня.

Нагадаємо, напад на виконувачку обов'язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк скоїли 31 липня 2018 року. Невідомий облив дівчину сірчаною кислотою, в результаті чого вона отримала хімічні опіки тулуба, руки та обличчя (понад 35% тіла).

Гандзюк померла в лікарні 4 листопада. Офіційна причина смерті – поліорганна недостатність, хімічні опіки з ураженням 30-39% тіла; напад із використанням хімічної речовини з метою вбивства чи завдання ушкоджень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: