Аваков допускає, що Порошенка викликатимуть на допит у корупційних справах

Читать на русском
Аваков допускає, що Порошенка після завершення каденції його президентства можуть викликати на допит щодо корупційних справ, про які пишуть ЗМІ.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков допускає, що Петра Порошенка після завершення каденції його президентства можуть викликати на допит щодо корупційних справ, про які пишуть ЗМІ.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив на 12-му Київському безпековому форумі, повідомляє УНІАН.

Порошенко відпочив на Мальдівах: реакція соцмережПетро Порошенко відпочив на Мальдівах на початку року. Що про це думають користувачі соціальних мереж, з'ясовувало Слово і Діло.

«Я не маю жодних прав. Я лише політичний міністр. Я думаю, що, якщо будуть підстави, у нас достатньо інститутів, які можуть відкрити провадження проти громадянина, який колись був президентом. Нормальна процедура», - підкреслив Аваков.

Він додав, що сам регулярно ходить на допити.

«Арсеній Яценюк (лідер партії «Народний фронт», колишній прем'єр-міністр – ред.) регулярно ходить на допити. Останній раз мене допитували про замах на Януковича на вимогу пана Януковича, який він надіслав з Москви в 2014 році», - сказав Аваков.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені – ще за три дні.

Протягом 30 днів із моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація, тобто до 3 червня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: