Справа Держінвестпроекту: підозрюваному продовжили обов'язки

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження процесуальних обов'язків одному з підозрюваних.

Суд продовжив дію чотирьох процесуальних обов'язків одному з підозрюваних у причетності до заволодіння майже 260 мільйонів гривень Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вікторія Жовноватюк за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію чотирьох процесуальних обов'язків підозрюваного, а саме: прибувати за кожним викликом та вимогою; повідомляти про зміну місць проживання та\або роботи; утримуватися від спілкування із іншими підозрюваними та здати на зберігання закордонні паспорти.

Вивчивши клопотання, суддя Жовноватюк клопотання задовольнила.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки екс-заступнику голови Держінвестпроекту Сергію Шуту. Також суд відмовився розглядати скаргу САП на звільнення Шута під особисте зобов'язання. Раніше суд скасував заочний арешт брата Владислава Каськіва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: