Суд продовжив обов'язки екс-заступнику Каськіва

Читать на русском
Столичний райсуд продовжив обов'язки колишньому заступнику керівника Держінвестпроекту у справі розкрадання майже 260 млн грн.

Суд продовжив обов'язки колишньому заступнику голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва Сергію Шуту.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Олег Макар просив суд продовжити обов'язки підозрюваному, в тому числі здачу закордонних паспортів.

Вислухавши доводи прокурора, суд клопотання задовольнив. Так,на екс-заступника Каськіва поклали наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатися із Києва без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та здати на зберігання детективу закордонні паспорти.

Раніше суд відпустив Шута під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, Інтерпол оголосив брата Каськіва у розшук з метою арешту та екстрадиції. Також Генеральна прокуратура України направила запит в Панаму з проханням про притягнення до відповідальності екс-голови Держінвестпроекту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: