Штаб Зеленського не домовився з НСТУ щодо проведення дебатів

Читать на русском
Представники штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського та команда Національної громадської телерадіокомпанії України під час переговорів не домовилися про дебати в студії.

Представники штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського та команда Національної громадської телерадіокомпанії України під час переговорів не домовилися про дебати в студії в телецентрі «Олівець».

Дебати між Зеленським і Порошенком: чи вплине публічна дискусія на 2-й турКандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенко відбудуться 19 квітня.

Про це заявила директор департаменту зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ НГТУ Вікторія Сидоренко, передає «Слово і Діло».

За словами Сидренко, ніякої домовленості немає. Представники команди Зеленського подивилися студію у телецентрі «Олівець», де могли б відбутися дебати згідно із постановою ЦВК, поговорили з представниками Національної громадської телерадіокомпанії України про закон «Про вибори президента України» і заявили, що хочуть, щоб дебати відбулися на НСК «Олімпійський».

Раніше Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК «Олімпійський».

Також нагадаємо, НГТУ назвала вартість дебатів на «Олімпійському».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: