Під міськрадою Миколаєва мітингують студенти

Читать на русском
Під стінами міськради Миколаєва мітингують студенти медичного інституту Чорноморського національного університету спільно з проректором і директором.

Під стінами міськради Миколаєва у вівторок, 9 квітня, мітингують близько 50 студентів медичного інституту Чорноморського національного університету ім. П. Могили спільно з проректором і директором.

Як інформує «Слово і Діло», про це пишуть Новости-N.

Студенти своєю акцією хочуть нагадати про скандальну недобудову на вул. 3-й Слобідській, яку керівництво Могилянки неодноразово намагалося отримати у власність і перебудувати під медичний інститут.

В руках студенти тримають плакати: «Людське життя цінніше за машини», «Шановні депутати, зробіть внесок у розвиток медицини», «Однією стоянкою менше - лікарнею більше» та інші.

На питання, чому студенти в будень не перебувають на заняттях, директор медінституту Геннадій Грищенко заявив, що діє відповідно до розпорядження проректора Миколи Клименка, після чого підійшов сам проректор і заявив, що це побажання самих студентів, їх ініціатива - вийти з пікетом, а своїм розпорядженням він просто скасував заняття. Також він зазначив, що заняття у старшокурсників проходять у другу зміну.

Раніше в Міносвіти порадили випускникам, як правильно вибрати вуз.

Також українські вузи запідозрили в необгрунтованому завищенні цін на навчання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: