Суд продовжив обов'язки викритому САП судді

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження дії двох процесуальних обов'язків.

Суд продовжив дію двох обов'язків судді Турківського районного суду Львівської області Луці Крілю, якого Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють в одержанні неправомірної вигоди в 1000 євро.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Антипова за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Крілю обрали запобіжний захід у вигляді застави в 80 тисяч гривень з покладанням низки обов'язків: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з Турківського району Львівської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та утримуватися від спілкування зі свідками.

Так, прокурор САП Вадим Кохно просив суд продовжити дію двох обов'язків, оскільки досудове розслідування ще триває, а ризики перешкоджання слідству не зменшилися.

Вивчивши клопотання, суддя Антипова задовольнила його. Так, вона продовжила дію тільки двох обов'язків: прибувати на першу вимогу і повідомляти про зміну свого місця проживання.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя відсторонила від правосуддя суддю Кріля. Раніше суд скоротив йому обов'язки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: