Суд скоротив обов'язки викритому САП судді

Читать на русском
Викритому на отриманні хабара судді з райсуду Львівської області продовжили дві процесуальні обов'язки.

Суд скоротив обов'язки судді Турківського районного суду Львівської області Луці Крілю, якого детективи Національного антикорупційного підозрюють в одержанні неправомірної вигоди в 1000 євро.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Оксана Криворот за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Крілю обрали запобіжний захід у вигляді застави в 80 тисяч гривень з покладанням низки обов'язків: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з Турківського району Львівської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та утримуватися від спілкування зі свідками.

Так, прокурор САП Вадим Кохно просив суд продовжити дію всіх обов'язків, оскільки досудове розслідування ще триває, а ризики перешкоджання слідству не зменшилися.

Вивчивши клопотання, суддя Криворот задовольнила його частково. Так, вона продовжила дію лише двох обов'язків: прибувати на першу вимогу і повідомляти про зміну свого місця проживання.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя відсторонила від правосуддя суддю Кріля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: