Порошенко нагадав ВР про закон щодо імпічменту

Читать на русском
Президент Петро Порошенко вважає, що у Верховній раді мають провести обговорення необхідності законопроектів із імпічменту президента та закону про тимчасові слідчі комісії.

Президент Петро Порошенко вважає, що у Верховній раді мають провести обговорення необхідності законопроектів щодо імпічменту президента та закону про тимчасові слідчі комісії.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив у ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.

Порошенко заявив, що закон про імпічмент необхідний для відповідальності президента у разі порушення ним Конституції.

«Твердо переконаний, що закон про імпічмент потрібний. Так само як і закон про тимчасові слідчі комісії. Впевнений, у парламенті має відбутися дискусія з цього приводу, і цей закон треба ухвалювати як відповідальність президента у разі порушення ним Конституції, вчинення злочину», - заявив президент.

Він наголосив, що готовий делегувати представників від Адміністрації президента для обговорення законопроекту з депутатами.

«Я готовий делегувати своїх представників, щоб обговорити і приймати компромісну версію, яка дасть змогу ухвалити цей закон», - додав він.

Нагадаємо, Верховна рада на цьому пленарному тижні продовжить розглядати закон про забезпечення функціонування української мови, крім того, на порядку денному будуть питання ратифікації, блок аграрної політики, інформатизації і паливно-енергетичного комплексу.

Також стало відомо, які перші кроки на посаді президента обіцяють зробити кандидати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: