Южаніна розповіла, коли ВР розгляне запровадження податку на виведений капітал

Читать на русском
Рада може розглянути запровадження податку на виведений капітал до виборів. Робота над законопроектом триває з жовтня 2015 року.

Комітет ВР з питань податкової і митної політики розраховує, що 11 квітня Верховна рада розгляне проект закону про податок на виведений капітал у першому читанні.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці у Facebook написала голова комітету Верховної ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

Головні обіцянки 2018 року: політики виконали лише одну з 12Слово і Діло підвело підсумки виконання головних обіцянок року. Виявилося, що виконана лише одна з 12.

«Протягом останніх двох тижнів ми всі почули і від бізнесу, і від громадян, чого чекали від влади, в тому числі від парламенту, щоб в Україні була можливість розвивати бізнес. На засіданні Погоджувальної ради звернулася до уряду з пропозицією швидко погодити всі деталі й недоліки, на які вказував МВФ щодо законопроекту №8557 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податку на виведений капітал», - заявила нардеп.

«Уже в цей четвер, якщо ми приймемо рішення по мовному законопроекту і перейдемо до інших, маємо шанс розглянути проект закону про податок на виведений капітал у першому читанні. Проект, над яким ми працюємо з жовтня 2015 року», - написала Южаніна.

Нагадаємо, у Мінфіні пояснили, кого торкнеться податок на виведений капітал.

Також Южаніна розповіла про нові правила розмитнення авто.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: