Справа Мартиненка: САП оскаржила відмову суду повернути прокурора Перова

Читать на русском
Апеляційний суд столиці відкрив провадження за скаргою антикорупційного прокурора на відмову суду повернути до справи їхнього колегу.
Микола Мартиненко та Андрій Перовфото: «Слово і Діло»

Суд відкрив провадження за скаргою Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на відмову суду повернути прокурора САП Андрія Перова до обвинувачення у справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Таке рішення 26 березня ухвалив Київський апеляційний суд, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, керівник САП Назар Холодницький подав заяву про перегляд рішенням, яким прокурора Перова відсторонили від справи Мартиненка. Проте спочатку суд відмовився розглядати цю заяву, оскільки документ нібито мав бути відправлений на автоматизований розподіл справ. Однак у прокуратурі повідомили, що їх заяву вже розподілили на вказані колегію. Пізніше суд остаточно відмовився повертати прокурора перова до справи.

Нагадаємо, Перова відсторонили від справи у зв'язку з рішенням прокурорської комісії про винесення йому догани. Цю догану йому оголосили через нібито грюкання дверима після засідання у справі Мартиненка. Проте пізніше Верховний суд скасував догану Перову.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: