Суд відмовився повертати прокурора Перова до справи Мартиненка

Читать на русском
Столичний райсуд відмовив антикорупційному прокурору в поверненні його колеги до справи колишнього голови паливного комітету парламенту.
фото: «Слово і Діло»

Суд відмовив Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі в поверненні прокурора Андрія Перова до кримінального провадження за обвинуваченням колишнього народного депутата Миколи Мартиненка та інших осіб.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Шевченківського районного суду міста Києва під головуванням Лідії Щебуняєвої, повідомляє «Слово і Діло».

«Залишити заяву заступника генерального прокурора-керівника САП Назара Холодницького про перегляд ухвали Шевченківського райсуду Києва (про відсторонення від справи Перова – ред.) за нововиявленими обставинами без задоволення», – заявила Щебунява.

Раніше суд призначив розгляд заяву про повернення прокурора САП Перова до справи Мартиненка на 12 березня.

Нагадаємо, суд відмовився розглядати заяву про перегляд рішення щодо відведення прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Перова від обвинувачення у справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка. У САП прокоментували таке рішення.

Як відомо, керівник САП Назар Холодницький подав заяву про повернення до звинувачення у справі Мартиненка прокурора Перова. Як відомо, підставою для його відводу була догана від комісії прокурорів. Однак Велика палата Верховного суду скасувала таке покарання Перову.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: