Мангера ушпиталили перед судовим засіданням

Читать на русском
Підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк ушпиталили через проблеми з серцем, повідомили прес-секретар Херсонської облради.

Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, ушпиталили через проблеми з серцем.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила прес-секретар Херсонської облради Галина Ляшевська, пише УНІАН у понеділок, 8 квітня.

За її словами, зараз Мангер знаходиться на стаціонарному лікуванні в Херсонському обласному кардіологічному диспансері.

«У нього проблеми з серцем. Точний діагноз мені невідомий. Знаю тільки, що Владиславу Миколайовичу стало погано ввечері 5 квітня - в день, коли на нього знову одягли електронний браслет», - розповіла Ляшевська.

Своєю чергою, адвокат Мангера Дмитро Ільченко заявив, що заплановане на 15:30 8 квітня засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому має бути розглянуто подання Генпрокуратури про продовження на два місяці строку відсторонення його підзахисного з посади голови Херсонської облради, швидше за все, перенесуть.

«Інформації про скасування або перенесення засідання у мене поки немає. Думаю, засідання все ж відбудеться, але тільки для того, щоб вирішити питання про перенесення дати, оскільки Мангер не зможе бути присутнім на суді за станом здоров'я», - сказав адвокат.

Нагадаємо, напередодні суд зобов'язав Мангера носити електронний браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: