Мангер відмовився проходити поліграф

Читать на русском
Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк, викликали для проходження експертизи на поліграфі, проте тестування не відбулося за рішенням адвокатів і підзахисного.

Голову Херсонської облради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк, викликали для проходження експертизи на поліграфі, проте тестування не відбулося за рішенням адвокатів і підзахисного.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз, повідомляє УНН.

Справа Гандзюк: чи є шанс, що суспільство дізнається правдуГенпрокурор повідомив, що Мангер підозрюється в замовленні та частковій організації вбивства Гандзюк. Чи дізнається суспільство, хто замовив вбивство Гандзюк, обговорили з експертами.

«Тестування не було за рекомендацією адвокатів. Адвокати разом зі своїм підзахисним вирішили не проходити тестування», - сказали в інституті.

У той же час, адвокат Мангера - Олександр Шадрін заявив, що тестування не відбулося через процедурні перешкоди.

«Наскільки я знаю, не з'явився слідчий, експертиза не відбулася. Оскільки не з'явився слідчий, то виникли процедурні нюанси, так як не допускали адвокатів. Напевно, виникли якісь процедурні перешкоди», - зазначив Шадрін.

У прес-службі КНДІСЕ повідомили, що слідчий сьогодні був на робочому місці.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру повідомили про підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк.

15 лютого Шевченківський районний суд Києва заарештував Мангера. У той же день підозрюваний вийшов із СІЗО під заставу в 2,5 млн гривень. Напередодні на нього одягли електронний браслет.

Зазначимо, що Мангера підозрюють в організації вбивства громадської активістки Катерини Гадзюк, на яку влітку 2018 року вилили сірчану кислоту. Через три місяці Гандзюк померла в київській лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: