Відсторонення Мангера від посади: суд проводить засідання за відсутності ЗМІ (доповнено)

Читать на русском
Шевченківський суд Києва розпочав розгляд питання щодо відсторонення від посади голови Херсонського облради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства активісти Катерини Гандзюк

Шевченківський суд Києва розпочав розгляд питання щодо відсторонення від посади голови Херсонського облради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства активісти Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook журналістки Ольги Худецької.

Зокрема у повідомленні зазначається, що засідання відбувається за відсутності представників ЗМІ.

«От ви чули про цей розгляд? Ні? І ніхто не чув. Дійсно, навіщо його анонсувати. Хіба існує суспільний інтерес до питання відсторонення від посади підозрюваного у жорстокому вбивстві?», - пише Худецька.

Також стало відомо, що на 15:30 у Шевченківському суді - суд вирішуватиме, чи зменшувати заставу Мангеру.

Нагадаємо, вчора Шевченківський суд Києва частково задовольнив клопотання Генеральної прокуратури про зміну запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві громадської діячки Катерини Гандзюк Владиславу Мангеру.

Раніше Шевченківський суд не продовжив термін дії обов'язків, покладених на Владислава Мангера. З нього дозволили зняти електронний браслет, а також Мангер можуть повернути заставу. Втім, Шевченківський суд відсторонив його від посади строком на один місяць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: