У Єврокомісії готові працювати з будь-яким президентом

Читать на русском
У Єврокомісії повідомили про готовність працювати з будь-яким президентом України і розповіли про нюанси співпраці із Зеленським та Порошенком.

Європейська комісія готова співпрацювати з будь-яким кандидатом, обраним на виборах президента України.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила заступник глави генерального директорату з питань політики сусідства, розширення і переговорів Єврокомісії Катаріна Матернова, повідомляє Громадське.

Підсумки першого туру виборів президента України у фактах та цифрахМи подивилися, скільки виборців проголосували у першому турі президентських виборів, у якій країні найбільше голосів здобули Зеленський та Порошенко та у яку суму кожному з них обійшовся один голос виборця.

«Неважливо, буде Зеленський чи Порошенко, - ми будемо працювати», - заявила вона.

Матернова зазначила, що Зеленського в політичній сфері не знають, тому «особливо повинен бути чутним і підтриманим голос українського громадянського суспільства».

«Якщо буде другий термін Порошенка - ми знаємо, що другий термін це все одно дещо інша мобілізація, новий фактор для громадянського суспільства», - додала вона.

Раніше повідомлялося, що спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив, що США співпрацюватимуть із будь-яким президентом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: