Волкер розповів про підтримку України після виборів

Читать на русском
Спецпредставник Держдепартаменту з питань України Курт Волкер заявив, що США будуть співпрацювати з будь-яким президентом України.

Спецпредставник Держдепартаменту з питань України Курт Волкер заявив, що США будуть співпрацювати з будь-яким президентом України, незалежно від того, хто переможе на президентських виборах 2019.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

За його словами, США не підтримують жодного окремого кандидата, а підтримують принципи.

«Ми будемо працювати з Україною над всіма цими пунктами. І ми будемо працювати з будь-яким керівництвом, яке прийде до влади. Україна зробила більше за останні 2 роки, ніж за попередні 25, але ще багато роботи попереду», - сказав Волкер.

Нагадаємо, раніше в ЦВК зазначили, що на даний момент результати виборів є не остаточними. Остаточні результати будуть оголошені після того, як ЦВК прийме оригінали протоколів від усіх окружних виборчих комісій.

Додамо, сьогодні ЦВК опрацювала 100% протоколів. Згідно з підрахунками, у Володимира Зеленського підтримка 30,24% виборців, у Петра Порошенка - 15,95%.

Раніше міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович під час зустрічі з Волкером підкреслив необхідність невизнання і незаконних засудження дій Росії після виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: