Штаби кандидатів проведуть переговори щодо дебатів

Читать на русском
Переговорний процес щодо дебатів розпочнеться на початку наступного тижня, повідомили в команді Зеленського.

Переговорний процес щодо організації дебатів між учасниками другого туру виборів президента розпочнеться на початку наступного тижня, очікують у команді кандидата в президента України Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив політконсультант і радник штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі Радіо НВ у п'ятницю, 5 квітня, передає Інтерфакс-Україна.

Дебати між кандидатами в президенти: історія та фактиПоки вся країна чекає на дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, Слово і Діло вивчило історію цього публічного виступу.

«Я не є учасником переговорної групи, але, наскільки мені відомо, переговорний процес почнеться на початку наступного тижня. Аласанія (глава Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія - ред.), треба віддати належне, зайняв абсолютно конструктивну позицію. Вони сказали, що готові провести де завгодно, навіть на Марсі. Будемо сподіватися, що це все-таки буде не Марс, а Олімпійський», - сказав він.

Нагадаємо, що кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав свого конкурента на виборах президента Петра Порошенка на дебати на НСК Олімпійський, оскільки, на його думку, дебати мають відбутися перед народом України. Він також озвучив низку умов проведення дебатів, серед яких була медична експертиза.

У свою чергу Порошенко погодився на пропозицію Зеленського. Сьогодні обидва кандидати здали аналізи на вміст алкоголю і наркотиків в крові. Також Порошенко запропонував провести дебати в три тури і запропонував теми для них.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: